IKC København søger volontør

, 01.05.2024

Få tværkulturel erfaring midt i København som volontør i Internationalt Kristent Center 


Internationalt Kristent Center (IKC) holder til i det store missionshus, Bethesda, som ligger lige midt i København. Her tilbyder vi dansk- og engelskundervisning, sprogcafé, bibelstudium og fællesskab. Din opgave bliver, sammen med os andre, at formidle Guds kærlighed, så det kan mærkes i atmosfæren og aktiviteterne i huset. For nogle bliver det måske begyndelsen til at lære Jesus at kende.

Dine opgaver

Som volontør er du en del af IKC-teamet med tre fastansatte, en volontør udover dig selv og mange frivillige. En del af dine arbejdsopgaver vil ligge fast, mens andre opstår mere spontant og planlægges hen ad vejen. Du kan fx få ansvar for at:

  • tage imod elever og andre brugere og skabe gode relationer
  • hjælpe til med dansk- og engelskundervisning
  • holde andagter eller hjælpe med bibelstudium
  • arrangere udflugter og planlægge fester
  • sørge for praktiske opgaver sammen med andre

Vi tilbyder

Bliver du volontør hos os, kan du se frem til et personligt udviklende job i et godt arbejdsfællesskab. Du vil møde mange spændende mennesker - flygtninge og indvandrere, udvekslingsstuderende og andre, som har brug for sprogundervisning, rådgivning og fællesskab.

Sammen med IKCs leder tilrettelægger vi dit ugeskema, hvor du også får mulighed for at bringe noget af det, du brænder for, i spil. Du får mulighed for at deltage i kurser og konferencer, der vil give dig viden om tværkulturel mission.

Vi forventer

Vi forventer, at du kan trives i et arbejdsmiljø, der veksler mellem travle perioder og perioder med god tid - det er ikke altid til at forudse, hvornår vi får travlt og hvornår vi har god tid. Men vi hjælper hinanden med det hele.

Vi forventer, at du er parat til at lære nyt og går positivt ind i fællesskabet med mennesker fra mange forskellige kulturer.

Vi forventer, at du er personligt kristen og kan arbejde med på de evangelisk-lutherske værdier, som præger IKC og er en helt naturlig del af vores hverdag.

Som lønnet medarbejder i Indre Mission forventer vi, at du bakker op om Indre Missions arbejde. Det gør du bl.a. ved selv at komme i et lokalt IMU- eller IM-fællesskab.

Kontakt os

Kom gerne og besøg os en dag eller to. Det er helt uforpligtende, og du ser, om det er noget for dig. Du får flere oplysninger hos IKC-leder Anna-Kathrine Thunbo Pedersen, tlf. 22 55 26 78, anna-kathrine@ikcenter.dk eller regionsleder Filip Skjerning, tlf. 29 93 69 96

Vi lægger op til, at ansættelsen er for et år fra 1. august 2024. Vi rådgiver gerne angående boligsøgning. Ansøgning, cv og referencer sendes senest d. 31. maj 2024 til: filip.s@indremission.dk.