Hjælp til frivillige i Østjylland

, 28.08.2018
Del med andre:

Nu bliver der ekstra hjælp at hente for frivillige i Østjylland! Tværkulturel medarbejder, Johane Ettrup Larsen, skal over de næste tre år bruge en del af sin arbejdstid på at styrke det frivillige tværkulturelle arbejde.

Sparring, inspiration og netværk

Ideen er at kortlægge hvad og hvor, der allerede findes arbejde blandt flygtninge og indvandrere, så der kan skabes netværk til sparring, vidensdeling og samarbejde på kryds og tværs. Tanken bag er, at vi tilsammen ved meget mere, så hvorfor ikke dele erfaringerne med hinanden? Det bliver også lettere at sætte nye initiativer i gang, hvis man ved, hvor der sidder andre med samme ideer og drømme – så man pludselig er ti og ikke to til at lave eksempelvis tværkulturelle aftener eller en sprogcafé.

Der vil også blive opbygget en hjemmeside fyldt med inspiration om alt fra sange og bibelvers på andre sprog til links til lovgivningen på udlændingeområdet eller praktiske råd til at holde tværkulturelle aftener. 

Og endelig vil der blive holdt lokale inspirationsmøder for dem, der allerede er engagerede i arbejdet med flygtninge og indvandrere og dem, der er interesserede i at vide mere.

Bed meget gerne for projektet og kontakt Johane Ettrup Larsen* for at høre mere!